top of page
  • Foto van schrijverAnne Winters

In het centrum van jouw Jobradar

Bijgewerkt op: 14 mei 2021

Als je op zoek bent naar een baan met behulp van Jobliebe krijg je jouw matchresultaten altijd op 2 manieren te zien: in een lijst en op een radar. Wanneer jij je met een persoonlijk account oriënteert op een functie, zie je alle passende vacatures en/of functies op de Jobradar. De Talentradar hebben we ontwikkeld voor bedrijven en toont alle talenten die met een functie matchen, bijvoorbeeld kandidaten uit een database of werknemers.


Tijd om eens in te zoomen op die radar. Want waarom gebruikt Jobliebe deze? En hoe werkt dat?


Vacatures en kandidaten op een radar

De jobradar en talentradar zijn een weergave van matchresultaten waarbij de resultaten in perspectief worden geplaatst. Zo zie je niet alleen de best passende matches (van hoog naar laag). Je ziet ook een functie in verhouding tot andere functies, of een kandidaat in verhouding tot andere kandidaten. Dit alles in één oogopslag!Al bij de start van Jobliebe was het onze droom om meer te doen met matchresultaten dan gebruikelijk is. Alles draait om inzicht. Het rangschikken van vacatures of individuen van best naar minst passende match is belangrijk, maar ook beperkt. Bij Jobliebe willen we gebruikers een landschap van functies tonen die niet alleen in relatie staan tot een persoonlijk profiel, maar ook tot elkaar. Zo is de extra dimensie van de radar geboren.


De matchtechnologie achter de radar

Onze eigen autonome matchtechnologie is de sleutel achter de radar. Dankzij Big Data analyses op miljoenen kandidaten- en vacatureprofielen, kan onze technologie een profiel in een bepaalde context plaatsen.


In combinatie met de matchscore (deze bepaalt hoe goed een functie bij een kandidaat past) krijgt een matchresultaat een positie op de radar: hoe hoger de matchscore, hoe dichter die in de buurt ligt bij jou als middelpunt van de radar. Zie je duidelijk een cluster of clusters van resultaten op de radar? Dan is dit een indicatie dat deze resultaten iets met elkaar gemeen hebben.


Ben je benieuwd hoe jouw persoonlijke jobradar eruitziet? Registreer je dan op Jobliebe en ontdek!

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page