top of page
Jobliebe webstie banner telefoon.png

Over Jobliebe

Bij Jobliebe ontdek je de ideale match voor vacatures en talenten

Jobliebe is een online platform. Door gebruik te maken van onze unieke deep-matching-technologie kunnen wij werkzoekenden binnen een minuut persoonlijk matchen aan alle beschikbare vacatures in Nederland. 

 

Wij zijn geen recruitment bureau maar een platform dat werkgevers en werknemers aan elkaar verbindt met behulp van slimme technologie. 

 

Bij Jobliebe ligt de focus op het individu. Wij geloven dat iedereen uniek is en matchen daarom op basis van ambities, vaardigheden en competenties.           

Brede zichtbaarheid van je profiel of vacature

De talentprofielen en vacatures op Jobliebe zijn zeer gedetailleerd. Je kunt er matches vinden en op zoek gaan naar een vacature of profiel dat je aanspreekt. 

 

Het hebben van de juiste werkervaring is natuurlijk belangrijk. Maar de kans is groot, dat je een persoon of bedrijf kiest waar je jouw sterktes kunt laten zien, je ambities kunt waarmaken, en je prettig kunt samenwerken.

 

Met de nieuwste technologie zorgen we voor brede zichtbaarheid en herkenbaarheid van profielen en vacatures, en vind je in je persoonlijke overzicht de gedetailleerde vacatures en mensen die echt bij je passen.

Over ons foto 1 .png
Over ons foto 2 .png

Het begint bij jouw profiel, en dan vinden vacatures jou!

Urenlang verschillende vacature websites afstruinen op zoek naar die ene vacatures. Met het grote aanbod is dat tegenwoordig een hele klus.

 

Het vinden van de juiste functie is ook niet makkelijk meer. Veel bedrijven geven hun vacatures unieke en hippe functietitels, wat het lastig maakt om de juiste vacature te vinden.

 

Daarom pakken we het helemaal anders aan en begin je bij jezelf. Jobliebe helpt jou in deze zoektocht door jouw profiel snel te matchen aan alle beschikbare vacatures in Nederland. Hierdoor komen alle vacatures naar boven die bij jouw ervaring en persoonlijkheid passen.   

Niet direct op zoek, maar wel leuk om te kijken!

Zoeken naar vacatures kan erg lastig zijn, zeker als je niet precies weet welke beroepen bij je passen. Ben jij net afgestudeerd of ben jij juist toe aan een carrièreswitch? 

 

Jobliebe helpt jou ontdekken welke beroepen en functies bij jou zouden passen. Geef jij jouw ervaring, ambities, vaardigheden en competenties aan? Dan geven wij jou een overzicht met actuele vacatures. 

 

Het overzicht helpt jou om je gerichter te orienteren en zo de eerste stap te zetten naar een nieuwe uitdaging!   

Over ons foto 3.png
Over ons foto 4.png

Bepaal zelf hoe jij wil gaan samenwerking

Op het Jobliebe platform kunnen werkgevers banen en klussen aanbieden met het karakter van een vaste baan, uitzendwerk, freelance of een combinatie. Kandidaten bepalen hoe zij gecontracteerd willen worden en doen het vooral zelf.

 

Volledig digitaal via gevalideerde werkprotocollen, waar nodig overeengekomen en afgestemd met fiscalisten en juristen. De betaling wordt betrouwbaar en eenvoudig gefaciliteerd via PSD2 inclusief vastlegging in blockchaintechnologie.

Kom één op één in contact met de grootste flexibele schil, zonder tussenpersoon. 

JOBLIEBE
Bepaal jouw eigen waarde

bottom of page