top of page
  • Foto van schrijverYves Feijen

Hoe houdbaar ben jij (nog) binnen jouw organisatie?

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

Velen van ons zullen zich in deze onzekere periode afvragen of er nog toekomst is bij hun huidige werkgever. “Komt mijn baan te vervallen?” “Wat is dan mijn volgende stap?” Het zijn vragen, die jij misschien ook wel hebt. Jobliebe kan je hierbij helpen. Hoe? Lees hier verder!


In tijden van crisis helpt het om te blijven werken aan je eigen ontwikkeling. Het is een goed moment om na te denken over een eventuele volgende stap en hoe je je loopbaan verder wilt invullen. Want één ding weten we zeker: na deze coronacrisis zal het landschap er voor de werknemer anders uitzien. Anticiperen op die verandering is dus het beste wat je kunt doen.

Maar dan komt de vraag: “wat moet ik dan gaan doen?” Of beter gezegd: “Wat wil ik gaan doen?” Heb je daar niet direct een antwoord op? Dat geeft niets, want daar zijn gelukkig genoeg hulpmiddelen voor om dat antwoord wel te vinden. Je kunt bijvoorbeeld een coach inschakelen, die met jou gaat kijken wat echt bij je past. Zo is er vanaf december weer gratis ontwikkeladvies mogelijk vanuit het crisisprogramma ‘NL leert door’ van de overheid. Meer informatie daarover vind je hier.

Kun je niet wachten en wil je nu aan de slag? Jobliebe kan je met een eenvoudige test ook op weg helpen om het antwoord te vinden op bovenstaande vragen. Aan de hand van die test worden jouw interessegebieden ontrafelt naar jouw competenties en vaardigheden. Vervolgens kan jouw profiel gematcht worden aan vacatures waar jouw competenties en vaardigheden bij passen. Zo krijg jij een eigen overzicht in nieuwe vacatures. Het kan zelfs zijn dat daar vacatures bij staan waar je zelf niet aan zou hebben gedacht, omdat het werk is in een heel andere branche! Je krijgt daarnaast ook inzicht in welke opleidingen of trainingen eventueel nodig zijn voor de juiste aansluiting op die vacatures. Kortom: een kosteloze online coach, die 24/7 voor je klaar staat! Dus begin hier met het uitstippelen van jouw toekomst.

Meer weten?

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page