top of page
  • Foto van schrijverYves Feijen

Het dilemma om keuzes te maken...

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

17 maart a.s. mogen we weer onze stem uitbrengen en moeten we een keuze maken op welke partij of partijkandidaat we onze stem uit gaan brengen. Hoe bepaal jij je keuze? Of hoe kom je er achter welke partij jouw belangen het beste vertegenwoordigt?

In het recente verleden kostte het veel tijd en aandacht om je te verdiepen in de standpunten van de verschillende partijen voor het maken van een keuze. Tegenwoordig is het veel eenvoudiger en kan je aan de hand van stellingen in de stemwijzer of kieskompas snel bepalen welke partijen het dichtst bij jouw belangen in de buurt komen. Op deze wijze word je als kiezer snel en goed geholpen jouw stem aan de juiste partij te matchen. Erg handig…


​Hoe dan ook, 'kiezen' is en blijft een uitdaging. Niet alleen als het gaat om verkiezingen, maar ook bij het vinden van de juiste vacature en juiste partij om voor te gaan werken ervaar je de nodige uitdagingen. Helaas heb je in dat geval niet veel aan de stemwijzer die we bij de verkiezingen toepassen. Is er dan niets wat je kan helpen bij het kiezen van de juiste vacature? Zeker wel! Jobliebe, het matchingsplatform van 8vance, heeft een 'stemwijzer' ontwikkelt die jou helpt de juiste (job)keuze te maken. Bij deze ‘jobwijzer’ word jij aan de hand van een aantal vragen, jouw competenties en vaardigheden autonoom (zonder menselijk handelen) gematched met vacatures die het best bij jou passen.


Dus geen inbox vol met mogelijke vacatures gebaseerd op jouw invoer van functie titels; maar een persoonlijk overzicht van actuele vacatures die aansluiten bij jouw relevante competenties en vaardigheden. Op deze wijze kun je snel en adequaat kiezen op welke vacature jij gaat reageren in de wetenschap dat deze baan heel goed bij jou past.

Probeer het uit en kijk welke verrassende en interessante banen Jobliebe jou voorschotelt nadat jij, aan de hand van enkele vragen je profiel hebt aangemaakt.


Succes!

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page