top of page

VISTA college

Wij zijn VISTA college. En jij bent waarschijnlijk op zoek naar een doelgerichte opleiding. Een praktische studie waarmee jij vakspecialist kunt worden en straks direct in de regio aan de slag kunt.

Wij zijn VISTA college. En jij bent waarschijnlijk op zoek naar een doelgerichte opleiding. Een praktische studie waarmee jij vakspecialist kunt worden en straks direct in de regio aan de slag kunt. Jij bent klaar voor de volgende stap. Voor de start van je carrière. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken en om de juiste skills te leren. Bij het VISTA college ben je dan op het juiste adres. We leiden je deskundig en met persoonlijke aandacht op. We prikkelen je nieuwsgierigheid. We motiveren je om ontwikkelingen en veranderingen te omarmen. Om te leren. Om te groeien. Om verder te kijken dan je neus lang is. We stomen je kortom klaar voor de toekomst. Jouw toekomst.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wil je met ons kennismaken en bespreken welke opleiding het beste bij jou en jouw talenten past? Meld je dan aan voor één van onze kennismakingsactiviteiten. We organiseren regelmatig open dagen, open avonden en meeloopdagen. Weet je al wat je wilt? Aarzel dan niet, duik direct in ons opleidingsaanbod en meld je aan.

Project Numbers

Opleidingen

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Maastricht

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

1,234

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Project Gallery

bottom of page