top of page

Gilde opleidingen

Wij zijn Gilde Opleidingen. Wij geloven in het echte werk. Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus.

Nieuwe energie en inspiratie op de werkvloer
Onderwijs kan niet zonder innovatie. Zeg nou zelf: hoe kun je de slimme koppen en harde werkers van de toekomst opleiden zonder met die toekomst bezig te zijn? Van kleine verbeteringen tot grootse veranderingen: wij innoveren om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het onderwijs. Dat doen we zeker niet alleen, maar samen met onze studenten, docenten, leerbedrijven en andere partners.

Opleidingen vernieuwen
Verandering is de enige constante, óók in het onderwijs. Gilde Opleidingen houdt zich daarom constant bezig met het vernieuwen van opleidingen. Zo experimenteren we met High Impact Learning: een diepgaande, zelfsturende manier van leren, en onderzoeken we methoden om ons onderwijs nog beter aan te laten sluiten op de praktijk.

Kom inspiratie opdoen
Studeren met live webinars, flipping the classroom of een online videoarchief? Of lessen volgen met de GORO Go-robot, voor langdurig zieke studenten of studenten in het buitenland? Innovatie maakt het mogelijk! Bij Gilde Opleidingen zorgen we voor een inspirerende leeromgeving. Ook bieden we inspirerende leeractiviteiten aan. Zo hebben we Gilde Sportief in het leven geroepen. Hier werken studenten aan fitheid, bewustwording en gedragsverandering.

Project Numbers

Opleidingen

Venlo

1,234

Project Gallery

bottom of page