top of page
AdobeStock_307630927.jpeg

Jobradar & Vacatures

Hoe vind ik een baan? 

Op basis van informatie in je profiel worden alle vacatures met jou gematcht. Je krijgt een persoonlijk vacatureaanbod dat past bij jouw interesses.

Hoe kan ik mijn persoonlijke vacatureaanbod zien? 

Ga in het menu naar ‘Arbeidsmarkt’. Daar zie je jouw persoonlijke overzicht. Zie je geen of weinig resultaten? Check dan de filters en pas deze eventueel aan voor specifiekere resultaten.

Welke vacatures kan ik zien bij 'Arbeidsmarkt' ?

In de Jobliebe ‘Arbeidsmarkt’ vind je alle gepubliceerde vacatures van heel Nederland plus het persoonlijke Jobliebeaanbod. Je kunt de vacatures bekijken op de jobradar en in een lijst. 

Hoe matcht Jobliebe? 

Het algoritme kan op basis van jouw vaardigheden, ambitie, ervaring en opleiding de vacatures vinden die het beste bij jou passen. Het algoritme wordt ook getraind. Door bijvoorbeeld aan te geven of je een baan wel of niet interessant vindt, stel je je favorieten lijst samen en leert het systeem ook over jouw voorkeuren. De voorgestelde vacatures passen hierdoor steeds beter bij jou.

Wat wordt bedoeld met de matchscore? 

Bij iedere baan zie je een score. De overeenkomsten tussen jouw profiel en de vacature bepalen deze score. Banen met een hogere score passen beter bij jouw profiel. 

Hoe werkt de jobradar

Jij staat in het centrum van jouw jobradar. De vacatures om jou heen passen bij jou. De vacatures die dichtbij staan, sluiten het beste aan bij jouw profiel. De vacatures die verder van je af staan, zijn wellicht ook interessant voor jou, maar mogelijk mis je nog een vaardigheid, specifieke kennis of een bepaalde ervaring voor deze functies. 

Wanneer een vacaturehouder interesse heeft in jou, staat er een sterretje bij de vacature. 

Wat is het verschil tussen de jobsradar en de lijst met vacatures?

Op de radar en in de lijst staan dezelfde vacatures. Alleen de weergave is anders.

Hoe actueel is het vacatureaanbod? 

Het vacatureaanbod wordt realtime ververst. Dagelijks komen er via al onze klanten in heel Nederland zo’n 10.000 nieuwe vacatures bij. 

Wat gebeurt er als ik bij een vacature klik op ‘niet geïnteresseerd’? 

De vacature verdwijnt uit je lijst met vacatures. Op de radar wordt deze rood gemarkeerd, zodat je deze vacatures daar nog kunt terugvinden. Daarnaast help je het systeem om jou in de toekomst beter passende vacatures te tonen. Er wordt geen bericht naar de vacaturehouder gestuurd. 

Wat gebeurt er als ik bij een vacature klik op ‘geïnteresseerd’? 

De vacature houder krijgt bericht van jouw interesse in de vacature en je kan deze vacature dan gemakkelijk terugvinden in je lijst van favorieten. 

Hoe solliciteer ik op een Jobliebevacature? 

Vanuit de ‘Arbeidsmarkt’ kan dat eenvoudig door op ‘Solliciteren’ te klikken. We vragen je om je sollicitatie te bevestigen, want met deze actie ziet de contactpersoon van de vacature dat jij interesse hebt in de functie. Je hoeft geen motivatiebrief toe te voegen, je solliciteert direct met je Jobliebeprofiel. Eenmaal in contact met de vacaturehouder, kun je je motivatie toelichten.  

CONTACT

JOBLIEBE

Tel: +31 (0)858882461

VOLG

JOBLIEBE

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page