top of page
FAQ

Hier zijn enkele veelgestelde vragen van werkgevers aan Jobliebe

Op deze pagina vind je informatie over hoe het platform werkt en waar je rekening mee kan houden wanneer je de perfecte match hebt gevonden.

openbare spreker

Mobiliteit tussen bedrijven

Collegiale uitleen van medewerkers naar andere organisaties klinkt heel vriendelijk en betrokken. Maar als in-, en uitlenende partij wil jij weten wat wel en niet kan. Jobliebe draagt niet alleen zorg voor matching tussen vraag en aanbod, wij bieden ook de mogelijkheid van collegiale uitleen. Wij nemen de verantwoordelijk om jou goed te informeren over de spelregels en richten voor partijen een gezamenlijke omgeving in.  Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. 

Gestapelde Visitekaartjes

Netwerk van bedrijven

Jobliebe is ook een netwerk van werkaanbieders en kandidaten. Als organisatie staan jouw klussen, werkzaamheden en medewerkers op Jobliebe. Deze zijn aan jouw bedrijf verbonden en zijn voor anderen anoniem zichtbaar. Wanneer jij voor jouw klus een interessante kandidaat ziet bij een andere organisatie, dan kunnen jullie samen werken zonder papieren rompslomp. Zo sta je samen sterk. Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen om verder te lezen over het Jobliebe netwerk en wat dit voor jou kan betekenen.

Staat jouw antwoord er niet bij? Vraag het Jobliebe team:

Wij staan ook vanuit huis voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 
bottom of page