Q&A

Hier zijn enkele veelgestelde vragen van werkgevers aan Jobliebe

Op deze pagina vind je informatie over hoe het platform werkt en waar je rekening mee kan houden wanneer je de perfecte match hebt gevonden.

ALGEMENE INFORMATIE

Collegiale uitleen van medewerkers naar andere organisaties klinkt heel vriendelijk en betrokken. Maar als in-, en uitlenende partij wil jij weten wat wel en niet kan. Zeker als je ook gebruik maakt van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Ondanks het feit dat Jobliebe alleen zorg draagt voor matching tussen vraag en aanbod, voelen wij ons ook verantwoordelijk om jou goed te informeren over de spelregels bij collegiale uitleen. Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. 

GEEN COMMERCIEEL PLATFORM

8vance en haar partners hebben met het tijdelijk gratis openstellen van het platform gekozen om alle commerciële belangen ondergeschikt te maken aan het maatschappelijke belang om vraag en aanbod met elkaar te matchen. Intermediairs zijn eveneens van harte welkom om kandidaten of opdrachten op het open platform kenbaar te maken. Deelnemende partijen conformeren zich wel aan het uitgangspunt het platform niet te gebruiken voor commerciële activiteiten en mogen tegen kostprijs hun diensten aanbieden via het open platform (misbruik kan leiden tot uitsluiting).

Staat jouw antwoord er niet bij? Vraag het Jobliebe team:

Wij staan ook vanuit huis voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Schrijf ons via de chat, mail naar support[at]jobliebe.com of bel  +31 (0)85 88 82 461. 

by 8vance

Contact en kantoor adres

Tel: +31 (0)85 88 82 461
URL: www.jobliebe.com

Kazernestraat 15a

5928 NL Venlo

Nederland

Registratienummer

KvK Nr. 55679218

8vance Matching Technologies BV
Nederland

Links:

© 2020 by 8vance