top of page
Web 1920 – 5.png

222.773

Actieve 

vacatures

79.151

Nieuw deze

week

Meer plaatsingen

De vacatures en kandidaten worden anoniem gematcht. Wanneer je zelf geen geschikte kandidaten hebt voor jouw vacature, zie je welke kandidaten van collega-intermediairs wel passen. Gezamenlijk ga je sneller opdrachtgevers bedienen en pak je meer kansen.

 

Met Jobliebe Online+ kan je voor jouw kandidaat de best passende vacatures uit heel Nederland zien met de verfijnde matching op publieke vacatures. 

Een diversiteit aan

Ecosystemen 

Met de flexibiliteit van het Talent Mobility Platform biedt 8vance al haar solutions aan voor diverse organisaties en ecosystemen. Dit kan een branche organisatie zijn, een stad of een regio, een werkveld, of een groep van organisaties die besluit om gezamenlijk de krachten te bundelen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een eigen ecosysteem op 8vance? Of wil je je bij een bestaande samenwerking aansluiten?

Web 1920 – 23.png
Circle lightgrey-01.png
Plus Blue-01.png
Cross LightGrey-01.png

Direct zicht op de onzichtbare talenten van kandidaten

Op het Jobliebe platform kan je eenvoudig jouw kandidaten matchen met jouw vacatures. Recruiters hebben zo de kans om branche-overstijgend te kunnen matchen en meer geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Met een data gedreven aanpak en artificial intelligence maak je de beste match op volledige profielen met aandacht voor skills en competenties.

Web 1920 – 6.png

Account management

Service gericht

Leiderschap

Web 1920 – 7.png

Technologie die zichzelf blijft ontwikkelen

Met behulp van onze AI-gedreven en zelflerende datastructuur kunnen vacatures en werkervaringen beter worden herkend. Jobliebe brengt continu de ontwikkelende realiteit van de arbeidsmarkt in kaart. Dit biedt een nieuw perspectief op de markt, en op jouw organisatie met minimale inspanning. 

Onze drijvers voor succes

Met de unieke toegevoegde waarden van Jobliebe bieden onze drijvers gegarandeerd succes en een verhoging van de omzet.

Kwaliteits

verhoging

Transparantie

Risico

verlaging

Tijdsbesparing

VOLG

JOBLIEBE

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
Contact
bottom of page