top of page
WomanIpad@0,5x.png
Circle lightgrey-01.png
Plus Blue-01.png
Cross LightGrey-01.png

Het intelligente matchplatform voor mens en werk

Wil jij snel opdrachten vinden voor jouw kandidaten? Of heb je vacatures die je lastig kan invullen? Met het AI-platform van Jobliebe bereiken organisaties verborgen talenten.

Jobliebe start samenwerking met de NBBU

BrigittevdBurg.jpg

"Voor NBBU en zijn leden is Jobliebe dé mogelijkheid om laagdrempelig gebruik te maken van de voordelen van de nieuwe matchingtechnieken. Door Jobliebe te gebruiken krijgt u nog meer inzicht in de competenties van uw flexwerkers en hun plaatsingsmogelijkheden. Juist in deze tijd is het ‘out-of-the box’ plaatsen nodig.

Aan de slag!"

Brigitte van der Burg - Voorzitter NBBU

Circle lightgrey-01.png
Jobliebe Dots Blue - no background.png
Web 1920 – 5.png

222.773

Actieve 

vacatures

79.151

Nieuw deze

week

Meer plaatsingen

De vacatures en kandidaten worden anoniem gematcht. Wanneer je zelf geen geschikte kandidaten hebt voor jouw vacature, zie je welke kandidaten van collega-intermediairs wel passen. Gezamenlijk ga je sneller opdrachtgevers bedienen en pak je meer kansen.

 

Met Jobliebe Online+ kan je voor jouw kandidaat de best passende vacatures uit heel Nederland zien met de verfijnde matching op publieke vacatures. 

Direct zicht op de onzichtbare talenten van kandidaten

Op het Jobliebe platform kan je eenvoudig jouw kandidaten matchen met jouw vacatures. Recruiters hebben zo de kans om branche-overstijgend te kunnen matchen en meer geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Met een data gedreven aanpak en artificial intelligence maak je de beste match op volledige profielen met aandacht voor skills en competenties.

Web 1920 – 6.png

Account management

Service gericht

Leiderschap

Web 1920 – 7.png

Technologie die zichzelf blijft ontwikkelen

Met behulp van onze AI-gedreven en zelflerende datastructuur kunnen vacatures en werkervaringen beter worden herkend. Jobliebe brengt continu de ontwikkelende realiteit van de arbeidsmarkt in kaart. Dit biedt een nieuw perspectief op de markt, en op jouw organisatie met minimale inspanning. 

Ga verder waar anderen stoppen

Met het vernieuwende Jobliebe platform onderscheid jij je van andere partijen in de markt. Je gebruikt het voordeel van de kwaliteit en snelheid om goede kandidaten te selecteren. Dit maakt jou uniek. 

Waar huidige oplossingen stoppen, gaan wij een stapje verder. Maak gebruik van de volgende unieke features: 


1. Branche overschrijdend matchen
2. Samenwerkingsverbanden opzetten 
3. Autonoom matchen
 

Web 1920 – 8.png

Onze drijvers voor succes

Met de unieke toegevoegde waarden van Jobliebe bieden onze drijvers gegarandeerd succes en een verhoging van de omzet.

Kwaliteits

verhoging

Transparantie

Risico

verlaging

Tijdsbesparing

Voordeel met

Jobliebe op het eerste gezicht

Je kan meteen beginnen, zonder ingewikkelde systeemkoppelingen. Wij noemen dit Jobliebe op het eerste gezicht. Je krijgt dezelfde dag nog toegang tot jouw persoonlijke bedrijfsomgeving op het platform.

Met Jobliebe op het eerste gezicht staan september en oktober in het teken van jouw bedrijfspresentatie. Onze professionals gaan je begeleiden bij de setup van jouw kandidaten en vacatures. Zo zorgen we samen voor de beste matches met een hoger succes!

VOLG

JOBLIEBE

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bedankt voor de inzending!

Contact
bottom of page