WomanIpad@0,5x.png

Het intelligente matchplatform voor mens en werk

Wil jij snel opdrachten vinden voor jouw kandidaten? Of heb je vacatures die je lastig kan invullen? Met het AI-platform van Jobliebe bereiken organisaties verborgen talenten.

Jobliebe start samenwerking met de NBBU

"Voor NBBU en zijn leden is Jobliebe dé mogelijkheid om laagdrempelig gebruik te maken van de voordelen van de nieuwe matchingtechnieken. Door Jobliebe te gebruiken krijgt u nog meer inzicht in de competenties van uw flexwerkers en hun plaatsingsmogelijkheden. Juist in deze tijd is het ‘out-of-the box’ plaatsen nodig.

Aan de slag!"

Brigitte van der Burg

Web 1920 – 5.png

219.198

Actieve 

vacatures

98.962

Nieuw deze

week

Live totaal-overzicht van talenten en vacatures

De vacatures en kandidaten worden anoniem gematcht. Wanneer je zelf geen geschikte kandidaten hebt voor jouw vacature, zie je welke kandidaten van collega-intermediairs wel passen. Gezamenlijk ga je sneller opdrachtgevers bedienen en mis je minder kansen.

 

Met Jobliebe Online+ kan je voor jouw kandidaat de best passende vacatures uit heel Nederland zien met de verfijnde matching op publieke vacatures. 

Focus op vaardigheden en competenties

Op het Jobliebe platform kan je eenvoudig jouw kandidaten matchen met jouw vacatures. Recruiters hebben zo de kans om branche-overstijgend te kunnen matchen en meer geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Met een data gedreven aanpak en artificial intelligence maak je de beste match op volledige profielen met aandacht voor skills en competenties.

Web 1920 – 6.png

Account management

Service gericht

Leiderschap

Web 1920 – 7.png

Technologie die zichzelf blijft ontwikkelen

Met behulp van onze AI-gedreven en zelflerende data structuur, kunnen vacatures en werkervaringen beter worden herkend. Jobliebe brengt continue de ontwikkelende realiteit van de arbeidsmarkt in kaart. Dit biedt een nieuw perspectief op de markt, en op jouw organisatie met minimale inspanning. 

De beste opties als eerste

Te veel tijd spenderen aan het bij elkaar brengen van de ideale job en jouw top kandidaat kan succes van een bedrijf en kandidaat in de weg staan. Met de verfijnde matching technologie analiseer je snel de vaardigheden, ervaringen en ambities.

 

In de unieke kandidaat weergave zie je in 1 oogopslag welke vacatures in Nederland het beste passen bij jouw kandidaten. 

Web 1920 – 8.png

Voordeel met

Jobliebe op het eerste gezicht

Je kan meteen beginnen, zonder ingewikkelde systeem koppelingen. Wij noemen dit Jobliebe op het eerste gezicht. Je krijgt dezelfde dag nog toegang tot jouw persoonlijke bedrijfsomgeving op het platform.

Met Jobliebe op het eerste gezicht staan september en oktober in het teken van jouw bedrijfspresentatie. Onze professionals gaan je begeleiden bij de setup van jouw kandidaten en vacatures. Zo zorgen we samen voor de beste matches met een hoger succes!

VOLG

JOBLIEBE

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

 

by 8vance

8vance Matching Technologies BV
Nederland

Contact en kantoor adres

 

Tel: +31 (0)85 88 82 461
URL: www.jobliebe.com

Kazernestraat 15a

5928 NL Venlo

Nederland

Registratienummer

KvK Nr. 55679218

Links

© 2020 by 8vance v09.14