top of page
AdobeStock_370562836.jpeg

Hoe meld ik mij aan bij jobliebe? 

Je kan je eenvoudig registreren met een Linkedin-, Google-, of Facebookaccount of met je e-mail adres. Omdat je data niet wordt gedeeld, volgen er een aantal korte vragen. Zo heb je snel en eenvoudig een basisprofiel en krijg je meteen een persoonlijk vacature overzicht. 

Kan ik vragen overslaan bij het aanmaken van een profiel?

Dat is mogelijk, maar let op! Met Jobliebe begint de ontdekkingsreis naar vacatures en projecten bij het maken van je profiel.

Op basis van informatie in je profiel worden alle vacatures automatisch met jou gematcht en krijg jij een overzicht met de vacatures die passen bij jouw interesses. Om een goede match voor jou te maken, kijken wij naar de details! We bevelen daarom aan om zo veel mogelijk informatie in één keer goed in te vullen. Vervolgens zie je supersnel, op ieder moment, de allernieuwste vacatures.

Welke vaardigheden kan ik op mijn profiel zetten? 

Hoe specifieker de vaardigheden op jouw profiel zijn, des te beter het vacatureoverzicht bij jou aansluit. Vind je het lastig om zelf vaardigheden te benoemen? Kijk dan onder het kopje ‘vaardigheden’ voor eventuele suggesties. De suggesties zijn voor jou samengesteld op basis van de werkervaring en opleiding die je hebt ingevuld. 

Ben jij bijvoorbeeld een traumaverpleegkundige, noem dan niet alleen ‘verplegen’, maar vermeld dan ook ‘trauma verplegen’. 

Hoe voeg ik een vaardigheid, functie of opleiding toe die het systeem (nog) niet kent?

Wanneer het systeem jouw vaardigheid, functie of opleiding niet kent, verschijnt de optie ‘voeg een nieuwe vaardigheid, functie of opleiding toe’. Kies deze optie en vul daar jouw nieuwe vaardigheid, functie of opleiding in. 

Wanneer is mijn profiel goed genoeg om te matchen met vacatures?

Een goede match staat of valt met een goed en persoonlijk profiel. Bovenin je profielpagina kun je zien, hoe compleet je profiel is en of de informatie voldoende is om te gaan matchen. matchresultaat staat 

Krijg ik job alerts?

Jobliebe verzendt geen job alerts. Je kunt zelf op de website op ieder moment de nieuwste vacatures checken voor jouw profiel. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen? 

Ga naar https://career.jobliebe.com/ en klik op ‘inloggen’. Klik onderaan op ‘Wachtwoord vergeten?’ Er opent vervolgens een pagina waar je jouw e-mailadres kan invoeren. Op dat e-mailadres ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.  

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Ga in het menu naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Verwijder je account’. Bevestig vervolgens dat je jouw account wil verwijderen. In dat geval wordt alle informatie verwijderd en je account kan niet worden hersteld. 

Account & Profiel 

CONTACT

JOBLIEBE

Tel: +31 (0)858882461

VOLG

JOBLIEBE

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page